logo

Hoe werkt het?

Het hele proces van aanvraag tot en met het inleveren van uw auto bestaat uit vier stappen. Heeft u vragen of is er iets niet duidelijk? Neem dan gerust contact met ons op.
image
1. De online aanvraag
U begint hier op onze website door ons formulier in te vullen. Dit kan ook gemakkelijk met uw smartphone. De meeste gegevens over uw auto worden automatisch ingevuld op basis van het kenteken, maar sommige informatie dient u zelf aan te vullen. Stuur vooral ook enkele foto's mee en maak een duidelijke omschrijving van eventuele technische of optische gebreken (schade). Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.
image
2. Het intake gesprek
Wij vinden het belangrijk dat wij een eventueel bod kunnen honoreren, en dat er voor beide partijen bij het inleveren geen verassingen zijn. Daarvoor is een complete en nauwkeurige taxatie nodig en hier is het intake gesprek voor bedoeld. Wij nemen telefonisch contact met u op. Tijdens het gesprek met onze inkoper wordt eventuele missende of onduidelijke informatie aangevuld. Ook heeft u de mogelijkheid om eventuele pluspunten van het voertuig te presenteren, bijvoorbeeld als de auto recent een beurt heeft gehad of er onderdelen zijn vervangen. Het gesprek duurt ongeveer 15 minuten en soms zullen wij vragen om aanvullende foto's of kopieën van documenten op te sturen.
image
3. Het voorstel
Op basis van alle informatie stellen wij de waarde van de auto vast en doen wij u een voorstel. Dit voorstel is gelijk ons beste bod, onderhandelen is dus niet nodig. Wij houden het bod altijd stand tijdens de beslisperiode, maar uiteraard dient het voertuig wel conform de taxatie te worden ingeleverd. Voor u is het voorstel volledig vrijblijvend. U kunt het gedurende de beslistermijn op uw eigen tempo bekijken en eventueel vergelijken.
image
4. De inleverafspraak
Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan maken wij een afspraak voor de finale controle en afhandeling op onze vestiging in Ridderkerk. Als alles in orde is ontvangt u direct de vrijwaring en staat het aankoopbedrag binnen enkele dagen op uw rekening (doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen).

Ontvang een vrijblijvend bod op uw auto!